Spångavägen 42 F

Spångavägen 42 F

Slutpris

2 920 000 kr


Bromma/Riksby— Bromma— Stockholm

Spångavägen 42 F


Slutpris
2 920 000 kr

Bromma/Riksby— Bromma— Stockholm

YTEFFEKTIV OCH RENOVERAD GAVELTVÅA HÖGT UPP I HUSET MED MAGISK BALKONG I SYDVÄST!

Varmt välkomna till den perfekta tvåan högt upp i huset!
Här bor man i ett insynsskyddat läge omgivet av grönska bara ett stenkast från Brommaplan. Bostaden präglas av ett härligt ljusflöde tack vare genomgående fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med goda sociala ytor för soffgrupp och större matbord. Utgång till balkong i bästa sydvästläge med sol hela dagen. Vidare finns ett ljust och renoverat kök med bevarade originaldetaljer och karaktäristiskt schackmönstrat golv, induktionshäll, ugn och diskmaskin från Miele samt gott om förvaring och arbetsytor. Ovanför diskhon finns ett härligt fönster med utsikt mot det mysiga kolonilottsområdet precis bakom fastigheten. Sovrummet rymmer med lätthet en dubbelsäng och generös inbyggd förvaring finns i både sovrum och hall. Toppfräscht helkaklat badrum från 2016 som är utrustat med golvvärme och tvättmaskin. Tillgång till källarförråd och precis utanför finns parkeringsplatser att hyra för endast 300kr/mån.

Här bor du i en trygg och stabil förening med praktiska utrymmen så som den trivsamma gemensamma uteplatsen. Föreningen har de stora renoveringarna avklarade. Sedan den senaste årsredovisningen har föreningen amorterat 2 miljoner kronor efter bland annat försäljning av en tidigare hyresrätt år 2021. Under 2022 har man sålt av ytterligare en hyresrätt, där vinsten främst kommer att användas till amortering.

Bostaden är belägen på ett optimalt läge mitt i Bromma med närhet till både kommunikationer, närservice och natur. Ca. 500 meter bort har man Brommaplan med ett bra utbud av butiker, restauranger, systembolag, bankkontor, frisör, gym m.m. Härifrån kan man ta tunnelbanans gröna linje in mot T-centralen och från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Mörby C och Mälaröarna. Även flygbussen till Arlanda och Bromma Flygplats går från Brommaplan. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger. Kring den natursköna Lillsjön kan man ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. I närheten finns även Judarskogens naturreservat och sjön Judarn med natursköna omgivningar. Även närhet till Kyrksjön med badbryggor sommartid och runt husknuten finns det mysiga kolonistugeområdet. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana några minuters promenad ifrån huset.

Välkomna att kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning eller mer information.


Boarea
42 kvm
Avgift
2 368 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.