Ståltrådsvägen 8

Ståltrådsvägen 8

Slutpris

1 725 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Ståltrådsvägen 8


Slutpris
1 725 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Optimalt planerad etta, högt upp i huset och utsikt mot grönska med sjöglimt!

- ACCEPTERAT PRIS!
- Optimal planlösning
- God takhöjd
- Flexibelt tillträde
- Totalt insynsskyddad bostad
- Låg månadsavgift
- Externt vindsförråd
- BRF äger marken och har dold tillgång
- Närhet till vatten, grönområden, tvärbanestation och bussar

Nu presenterar vi denna välplanerade bostad, belägen högt upp i huset med en underbar utsikt mot trädtopparna och vattnet. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter ett bra första boende! Här finns mycket att uppskatta, till höjdpunkterna finns ett stort och väldisponerat allrum med ljusmålade väggar, stora fönsterpartier med en underbar utsikt och härligt ljusinsläpp, ett ljust och halvöppet kök/pentry samt ett fräscht och helkaklat badrum. Utöver detta bjuder bostaden på bra förvaring i garderober och ett stort externt vindsförråd.

BRF Ulvsunda Industriområde 1:49 är en skötsam förening som äger marken och har en hyresrätt som utgör en dold tillgång. Gemensamma utrymmen som medlemmarna disponerar är tvättstuga, barnvagnsförråd och cykelförråd. Utöver detta har föreningen 4 st parkeringsplatser för 350 kr/mån. I området råder även boendeparkering.

På denna adress bor du med närhet till det bästa som Johannesfred och Ulvsunda har att erbjuda! Här bor du med direkt närhet till naturen, samtidigt som både två tvärbanelinjer och flertalet bussar enkelt och snabbt förflyttar dig till olika kringliggande platser som Alviks tunnelbanestation, Bromma Blocks, Sundbyberg, Solna Station och mycket mer! Ett kort gångavstånd bort från bostaden finns fina promenadstråk, Ulvsunda Slott och en välsorterad City Gross-butik.

Denna bostad vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare för visning.


Boarea
22 kvm
Avgift
1 576 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2022-09-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ståltrådsvägen såldes av oss 2022-09-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ståltrådsvägen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.