Ståltrådsvägen 16, vån 3/3

Ståltrådsvägen 16, vån 3/3

Slutpris

2 690 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Ståltrådsvägen 16, vån 3/3


Slutpris
2 690 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

En av områdets bästa tvåor nu till salu!

- Balkong högst upp i huset i soligaste sydvästläget
- Insynsskyddat läge
- Renoverat kök och badrum
- Föreningen har 2023 sålt av en hyresrätt
- Föreningen har 14 parkeringsplatser
- Tvättstuga i källaren
- Bastu i föreningen
- Föreningen äger marken
- Stenkast från tvärbanestationen Johannesfred som tar dig till Alvik

Nu är en av Johannesfreds bästa tvåor till salu!
Till höjdpunkterna hör bland annat en välplanerad planlösning, ett renoverat kök och badrum, ljusinsläpp från två olika väderstreck och en mycket trevlig balkong i bästa sydvästläget högst upp i huset. Lägenheten präglas av fräscha ytskikt och en genomgående känsla. I Johannesfred bor du i ett barnvänligt och lummigt område utan genomfartstrafik med Ulvsundasjön som närmsta granne. Här kan du under sommartid njuta av att bada från en trevlig brygga eller ta en mysig promenad längs med det glittrande vattnet. På vintern finns det istället möjligheter att dra ut på sjön med såväl skridskor som skidor. Bostaden tillhör bostadsrättsföreningen Brf Ståltråden 1 som äger marken, har en normal belångingsgrad runt 6000 kr lån/kvm (information från senaste årsredovisningen) och redan gjort många av de större renoveringarna som bland annat stambytet 2016. I föreningen finns det 14 parkeringsplatser för 400 kr/mån, ingen kö i dagsläget men samtliga är uthyrda. Tvättstuga finns i källaren. Föreningen disponerar även en bastu till medlemmarna.

Goda kommunikationsmöjligheter i form av såväl Johannesfreds tvärbanestation som Solna Strands tunnelbanestation i blåa linjen. Tvärbanan tar dig på en station vidare mot Alvik och ett rikligt utbud av restauranger och service. Här kan du även byta till tunnelbanans gröna linje. Åker du istället åt andra hållet så kommer du direkt in till Sundbyberg Centrum följt av Solna station och Mall of Scandinavia.

I närområdena finns även anrika Ulfsunda Slott och Lillsjön som erbjuder ytterligare promenadstråk samt utegym. Fina möjligheter till service i form av närliggande Bromma Blocks som erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger, och Bryggeriet Handelsplats (endast ca 900 m) där du finner bland annat ett välrenommerat City Gross, Apotek, ÖoB, Bauhaus med mera.

Missa inte denna lägenhet, välkommen att boka in dig på en visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
4 321 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-24

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ståltrådsvägen såldes av oss 2024-06-24. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ståltrådsvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.