Styresman Sanders väg 19

Styresman Sanders väg 19

Slutpris

3 250 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Styresman Sanders väg 19


Slutpris
3 250 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Fantastisk 2:a som erbjuder generösa utrymmen, imponerande takhöjd och stora spröjsade fönster

Det är med stor glädje och entusiasm jag hälsar er välkomna till denna magnifika tvårumslägenhet. Här får ni chansen att uppleva en bostad som har genomgått en omsorgsfull renovering och som framgångsrikt kombinerar det bästa av nutidens komfort med det beundransvärda arkitektoniska arvet från 1930-talet.

Redan från det ögonblick ni kliver in genom dörren kommer ni att omslutas av den imponerande takhöjden, som sträcker sig över hela 3,2 meter. Denna generösa takhöjd skapar en ovanlig känsla av rymd och rikedom i hela lägenheten. Planlösningen är omsorgsfullt utformad och utstrålar en oemotståndlig attraktion, vilket ytterligare förstärker känslan av generositet och komfort i hela bostaden.
De stora och vackra fönstren med fyra fönsteröppningar som pryder väggarna fyller lägenheten med ett överflöd av soligt sydvästljus. Detta skapar en magisk atmosfär och ger er möjlighet att uppleva en naturlig harmoni med omgivningen. Gardinskenorna från Kirsch kommer samtidigt att underlätta dagar då du vill mörka ner. Förvaringsmöjligheterna är en annan höjdpunkt i denna bostad, där ni kommer att upptäcka inbyggda garderober både i vardagsrummet och sovrummet vilket gör att ni på ett smidigt sätt kan förvara era ägodelar. Dessutom finns en rymlig garderob i hallen som kommer att göra er vardag mycket smidigare och mer organiserad.

Vardagsrummet och köket är öppna och bjuder in till en flödande tillgång av naturligt ljus. I vardagsrummet finns gott om plats för matbord och en skön soffhörna för trevliga stunder med vänner och familj. Köket har renoverats med omsorg och är utrustat med moderna apparater och en ny bänkskiva. Det erbjuder också generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor, vilket kommer att glädja den som gillar att laga mat. Dessutom är avfallskvarnen en extra förmånlig funktion.
Från vardagsrummet har du tillgång till den underbara balkongen som är placerad i sydvästligt läge. Balkongen kommer verkligen att förgylla sommardagarna, där du kan njuta av härliga kvällar och soliga dagar.

Badrummet är en fröjd för ögat med sina ljusa väggar och snygga mörka klinker. Den generösa takhöjden ger badrummet en extra dimension av lyx. Duschhörnan och kommoden är stilfullt utformade, och spegelfönstret ger rummet en känsla av ökad rymd och ljus. Tvättmaskinen och torktumlaren finns även här, tillsammans med en praktisk avlastningsbänk som gör tvätten till en enkel och smidig uppgift.

Sovrummet är en fridfull oas med sina rymliga 15 kvadratmeter, vilket ger dig friheten att inreda och utforma det efter dina egna önskemål och behov.

Denna lägenhet erbjuder er en unik möjlighet att förena er med det historiska arvet samtidigt som ni njuter av modern komfort och elegans. Här har ni mer än tillräckligt med utrymme för att förverkliga era drömmar och skapa ert drömhem. Välkommen till denna enastående bostad där livet med ett bekvämt och elegant boende blir verklighet!


Boarea
55.5 kvm
Avgift
3 251 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-10-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Styresman Sanders väg såldes av oss 2023-10-26. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Styresman Sanders väg.

Boka värdering

Federiko Ortiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.