Synålsvägen 8

Synålsvägen 8

Slutpris

4 400 000 kr


Riksby— Bromma— Stockholm

Synålsvägen 8


Slutpris
4 400 000 kr

Riksby— Bromma— Stockholm

FANTASTISK TRERUMMARE PÅ ATTRAKTIV ADRESS I STABIL FÖRENING!

- Underbart gavelläge
- Belägen på lugn återvändsgata
- Balkong i söderläge
- Optimalt planerad
- Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg och Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana tar dig in till city på ca 15 min.
- Stabil förening med en väldigt låg belåningsgrad om endast 1 888kr/kvm
-Klädkammare i bostaden och stort tillhörande källarförråd

Äntligen får jag lov att presentera denna underbara, genomgående fräscha och renoverade lägenhet som är optimalt planerad och belägen på attraktiv adress. Här erbjuds du ett fantastiskt boende med ett magiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck.

När du kliver in i bostaden möts du av en känsla av både rymd och ljus. Väggarna är målade i behagliga kulörer och det vackra originalgolvet sträcker sig elegant genom lägenheten. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus skapas här en harmonisk och varm känsla. Köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster. Smakfullt renoverat och utrustat med allt du behöver gör det till en fröjd att laga mat här. Gott om förvaring och arbetsytor samt gott om plats för matbord för flertalet sittande. Två sovrum med en lugn och avslappnande atmosfär. Här får du enkelt plats med ytterligare förvaring. En oas av ro och komfort. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Förberett för badkar.

Lägenheten tillhör Brf Norrby, en stabil och välskött förening som utfört flertalet stora renoveringar under åren och som har en otroligt låg belåningsgrad. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, bastu, enklare gym samt en föreningslokal som medlemmarna kan hyra t ex för privata tillställningar. Lokalen går även att hyra som övernattning. Föreningen har även 107st parkeringsplatser samt 14 laddplatser.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till Abrahamsberg och Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice. Några hundra meter från bostaden finns Lillsjön med utegym och promenadstråk samt koloniområde. Utöver detta erbjuder området även en otroligt fin lekplats som nyligen renoverats med två plaskdammar, grillplats, bandybana, gungor, tennisbana, basketkorg, piratskepp, pingisbord mm. Detta är en riktig höjdare bland barnfamiljerna i området. För den golfintresserade finns 9-hålsbana samt Driving Range.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
75 kvm
Avgift
4 480 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-22

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Synålsvägen såldes av oss 2024-04-22. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Synålsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.