Tunnlandsvägen 93 / Brommaplan / Bromma / Stockholm

På 5 våningen med balkong mot grönskan!

Slutpris
3 875 000 kr
Boarea
90.5 kvm
Avgift
3 805 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tunnlandsvägen såldes av oss 2018-08-09. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tunnlandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brommaplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en underbar 3:a med ett attraktivt läge vid Brommaplan. Bostaden är ljus och luftig tack vare sin goda planering och sitt fria läge. Generösa fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta, vardagsrum i direkt anslutning till köket med en härlig rymd och social sällskapsyta för middagar och umgänge. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når du balkongen som ligger i ett fritt och lugnt läge mot grönskan. Golvet pryds av vacker orginalparkett och väggarna är tapetserade. Här erbjuds du två väl tilltagna och rofyllda sovrum samt ett stort master bedroom som vetter mot grönskan. Stort rymligt badrum. Mycket välskött förening. En promenad på några minuter så är du nere vid brommaplan där både bussar och tunnelbana tar dig in till stan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.