Tunnlandsvägen 91 / Brommaplan / Bromma / Stockholm

Välplanerad 3,5:a med ett attraktivt läge vid Brommaplan!

Slutpris
3 495 000 kr
Boarea
92.5 kvm
Avgift
3 805 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tunnlandsvägen såldes av oss 2020-10-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tunnlandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brommaplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en underbar 3,5:a med ett attraktivt läge vid Brommaplan. Bostaden är ljus och luftig tack vare sin goda planering. Generösa fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett trivsamt kök som har öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Stort vardagsrum med en härlig rymd och social sällskapsyta för middagar och umgänge. Golvet pryds av parkettgolv. Här erbjuds du två väl tilltagna och rofyllda sovrum samt ett lite mindre rum som kan användas som barnrum/arbetsrum. Stort rymligt badrum. Mycket välskött förening med god ekonomi.


Trevligt område med närhet till vackra grönområden. En promenad på några minuter så är du nere vid brommaplan där både bussar och tunnelbana tar dig in till stan. Här tar du dig till City på endast 15 minuter medans de lugna bostadskvarteren här ingiver känsla av småstad med sitt lugn och närhet till naturen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brommaplan

Trevligt område med närhet till vackra grönområden. Här tar du dig till City på endast 20 minuter medans de lugna bostadskvarteren här ingiver känsla av småstad med sitt lugn och närhet till naturen.

Serviceutbud

Vid Brommaplans centrum finns både Ica och Coop butik. Här bjuds ett stort serviceutbud med mataffärer, post, banker,systembolag, vårdcentral, träningscenter, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger som bl.a. sushi, Scandic och pizzeria. I närheten ligger köpcentrumet Bromma Blocks med allt för hela familjen.

Fritid

Är man golfintresserad så finns Bromma Golfplan enbart 1,5 km bort. Åkeshovsbadet finns på gångavstånd och med ett stort utbud av träning såsom styrketräning, gruppträning och bad. I närliggande område finns Judarskogen och Kyrksjölötens naturreservat erbjuder vackra promenadvägar runt sjöarna och suveräna platser för avkoppling. I Judarnskogen finns även en sjö som på vintrarna används som skridskobana.

Kommunikation i massor!

Brommaplan på tunnelbanans gröna linje. Här finns även en stor bussterminal med förbindelser mot Solna, Ekerö, Spånga, Mörby station ect.

Familjeliv

I området finns förskola och skolor. Gymnasium finns i Blackeberg eller Stora Mossen.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.