Ulvsundavägen 36

Ulvsundavägen 36

Slutpris

3 200 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Ulvsundavägen 36


Slutpris
3 200 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Unik gavellägenhet med villakänsla och egen parkering!

- Egen parkeringsplats ingår i avgiften!
- Stor och mysig innergård!
- Generös takhöjd!
- Bevarade originaldetaljer!
- Smakfullt kök och badrum!
- Solid förening med låg belåning!
- Nära tunnelbanan!

Unik möjlighet att förvärva denna charmiga gavel 2:a med mycket bevarade orginaldetaljer. Här bor du på en populär adress med en riktig villakänsla. Genom den välkomnande hallen möts du av ett renoverat kök i smakfulla materialval och diskmaskin, ett stort sovrum med plats för hemmakontor och ett väl tilltaget vardagsrum. fräscht badrum utrustat med tvättmaskin.

BRF Brandstationen 17 är en skötsam och lågt belånad förening där dom under 2022 sänkt avgiften med 10%. Gemensamma utrymmen som erbjuds till de boende är en gemensam tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, mattvätt och torkrum. Utöver detta finns en gemensam trädgård med fruktträd, två soliga uteplatser, torkstreck att hänga tvätt på och ett odlingsland för den som vill odla själv. En ytterligare fördel är att föreningen förfogar över 6 st parkeringsplatser som föreningens medlemmar får nyttja fritt! Tillhörande denna bostad hör även ett källarförråd om minst 2 kvadratmeter.

I omtyckta Ulvsunda har du närhet till det bästa som Bromma har att erbjuda. Här har man ett kort promenadavstånd till tunnelbanan vid Stora Mossen och fin natur i närområdet längs Mälarens strand. Även Alviks Torg ligger inom gångavstånd där det finns flertalet restauranger, butiker och närservice. Härifrån går också Tvärbanan som även öppnat för trafik mot Solna och Sundbyberg.

För mer information - kontakta ansvarig mäklare Tobias Willhardt - 072 341 27 18


Boarea
54 kvm
Avgift
3 060 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-11-24

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ulvsundavägen såldes av oss 2022-11-24. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ulvsundavägen.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.