Svartviksvägen 13 / Löknäs/Vindö / Djurhamn / Värmdö

Mysigt skärgårdshus på Vindö/Löknäs

Slutpris
2 490 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
16 612 kr/år
Tomtarea
4 186 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på svartviksvägen såldes av oss 2018-02-21. Se alla våra försäljningar i Djurhamn samt även på svartviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löknäs/Vindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

700 meter till havet med badstrand, bryggor och egen båtplats! Välplanerat hus om ca 55 kvm med hall, kök, vardagsrum med öppen spis, 2-3 sovrum , samt tvättrum. Det går att anlägga avlopp för wc . Väl tilltagen trädäckad altan med soligt läge. Övriga byggnader på tomten är ett hus med separett (mulltoa) och bastu, enklare gästhus med sovrum samt vedbod. Stor skogs- och ängstomt om 4 186 kvm i äldre välskött fritidshusområde med fotbollsplan och boulebana. I närområdet finns en skärgårdskrog och närmsta service finns på Djurö. Till bussen är det ca 1 km och där går bussar till Slussen som tar ca 1 t och 20 m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration