Smaranäshöjden 4 / Smara / Edsbro / Norrtälje

Fin stuga i gott skick med stor trädäckad uteplats invid sjön Sottern

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
43 kvm
Driftkostnad
17 179 kr/år
Tomtarea
1 838 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Smaranäshöjden såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Smaranäshöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam stuga i gott skick med stor trädäckad altan delvis under tak. Storstuga med köksdel och sällskapsyta som har ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Braskamin och luft/luft-värmepump för uppvärmning året runt. Sovrum med fönster i två väderstreck som enkelt kan omdisponeras med särskiljande vägg till två små mindre sovrum. Badrum med dusch och förbränningswc samt tvättstapel. Tomt med gran och tall samt stor gräsyta som lockar till lek och spel. Promenadavstånd till fin badplats med badbrygga.

I området finns två badplatser och båtplatser vid sjön Sottern samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik . Avstånd till Stockholm är ca 8 mil, Norrtälje ca 3,5 mil och till Uppsala är det ca 5 mil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.