Stockkärrsvägen 13

Stockkärrsvägen 13

Slutpris

1 600 000 kr


Smara— Edsbro— Norrtälje

Stockkärrsvägen 13


Slutpris
1 600 000 kr

Smara— Edsbro— Norrtälje

Trevligt fritidshus med åretruntvatten på solbelyst tomt i söder

Välkommen till en fin fritidsfastighet som har nyttjats för åretruntboende. Välskött och ombonat hus med ljust modernt kök intill vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till den trädäckade altanen delvis under skyddande tak. Sovrummet kan omdisponeras till två sovrum med garderobsförvaring. Helkaklat badrum med vatten-wc och dusch. Rymlig entréhall med förvaring. Tomten erbjuder även ett garage med uppfart med plats för ett flertal bilar. Trevlig gäststuga samt snickarbod och vedbod. Tomten är grönskande och har stora och öppna grönytor som inbjuder till aktiviteter för hela familjen. För den trädgårdsintresserade finns fruktträd och bra med utrymme för att ordna sitt egen trädgårdsodling. Från tomten i söder är det öppen vy över ängsmark. Området har såväl fritidsboende som permanenthushåll. Vägarna snöröjs vintertid.

I området finns två badplatser och båtplatser vid sjön Sottern samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik . Avstånd till Stockholm är 80 km , Norrtälje 35 km och till Uppsala är det 50 km.


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
28 382 kr/år
Tomtarea
2 119 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-10-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stockkärrsvägen såldes av oss 2021-10-15. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Stockkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.