Medlemsvägen 52 / Enskede gård / Stockholm

Ljuvlig 20-talspärla i behov av värmande hand!

Slutpris
8 575 000 kr
Boarea/biarea
130/107 kvm
Tomtarea
730 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Medlemsvägen såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Enskede gård samt även på Medlemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I de gamla villakvarteren från 1920-talet i Enskede gård finns nu en chans att få sätta sin prägel på sin kommande villadröm - precis utanför Stockholms innerstad! Här säljs väldigt sällan enfamiljsvillorna och gissningsvis beroende på att väldigt få vill flytta härifrån det centrala och charmiga läget?

Detta rejäla hus har såväl en bra friköpt tomt om 730 kvm och tre plan om totalt 237 kvm area. Ingången sker på sidan av huset - eller på framsidan om man önskar ta upp den andra ingången - och leder in till hall, ett stort kök senast renoverat på 70-talet, vardagsrum och matsal i fil samt en trevlig glasveranda med utgång till tomten. Övre planet rymmer idag en välkomnande hall, tre sovrum med plats för dubbelsäng och varav det ena sovrummet skulle kunna delas av till två. Badrum från -95 med duschhörna. Vindsplanet har trägolv och nås via taklucka. Källarplanet har stora ytor med bland annat det gamla garaget, flera källarförråd, tvättstuga mm. Här finns stora chanser att rita in den kommande Spa- och relaxavdelningen man alltid drömt om? Stort renovingsbehov föreligger - fram med snickarglädjen och arkitektvännen! Besiktning är utförd, se bifogat protokoll.

Tomten är härligt uppvuxen under många decennier och bjuder såväl perenner och smultron som fyra äppelträd, plommonträd och svartvinbärsbuskar. Bakom tomten går en gångväg som leder till Lindes spårvägsstation - endast 2 minuters gångväg bort. I kvarteret finns en trevlig lekplats på Dammtrappsgatan och närheten till Enskedeparken med bageri, strövområden och ridstall är ett stort plus. Samtidigt som Enskede gård är ett lugnt och idylliskt villakvarter så har man storstaden runt hörnet. Fem minuters gångväg till Enskede gård där t-banan går. Det är också gångavstånd till Globen som har ett bra utbud av affärer och service. Ta chansen nu att komma till Medlemsvägen 52 och norra delen av Enskede gård!

FILM: Se gärna filmen om huset och Enskede gård - från Hemnet gå vidare in till Mäklarhusets annons under "Läs mer hos mäklaren".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.