Värmbolsvägen 22

Värmbolsvägen 22

Slutpris

7 450 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Värmbolsvägen 22


Slutpris
7 450 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Brf-parhus - barnvänligt boende på återvändsgata med "Bullerbykänsla" omgiven av naturen.

Lugn, barnvänlig återvändsgata med "bullerby-känsla" omgiven av naturen.

Huset har en bra planlösning med ett stort kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare och vardagsrum i entréplan. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum, varav ett stort med fransk balkong. Två av sovrummen har utsikt mot skogen. I mitten av övervåningen finns ett ljust badrum med fönster. Baksidan av huset har S/V-läge med sol från tidig eftermiddag till kväll. Här kan man sitta ostört utan insyn med naturen in på knuten och se rådjuren passera förbi.

I anslutning till entré har man en fantastisk liten trädgård med grusat centrum omgiven av planteringar med lavendel, akleja, hortensia och mycket mer, otroligt dekorativt men ända lättskött.
Bilen parkerar du i din egen carport tillsammans med cyklar och annan sportutrustning, plats för ytterligare en bil finns på uppfarten. I anslutning till carporten finns det ett förråd där trädgårdsmöbler, grill och annan trädgårdsutrustning får plats.

Utanför dörren har man Majroskogen, ett grönområde som löper längs gränsen mellan Svedmyra, Stureby och Tallkrogen ända bort till Gubbängen. Här kan man gå med hunden eller ta en skogspromenad med barn. I närområdet finns bl.a. flera restauranger och en liten livsmedelsbutik. Inom ca 10 minuters promenad har man busstation, t-bana (Tallkrogen och Svedmyra) och ICA BEA, lite längre bort finns Gamla Enskede, Svedmyra och Sockenplan med caféer och restauranger. Dessutom finns Enskede Idrottsplats, Rackethall samt Ridskola inom cykelavstånd.


Boarea
120 kvm
Avgift
5 071 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-24

Mäklarhuset Enskede

Denna parhus på Värmbolsvägen såldes av oss 2023-08-24. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Värmbolsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.