Bastuhagsvägen 52 / Stureby / Enskede / Stockholm

Modern och stilren lägenhet för dig som ställer krav på din vardag.

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
80,5 kvm
Avgift
4 562 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bastuhagsvägen såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på bastuhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snygg modern lägenhet som kombinerar estetik med vardagens praktiska behov. Här kan du duka upp långbord för vännerna, njuta av en kopp te på den inglasade balkongen under höst och vår. På sommaren öppnar du upp glaspartiet och släpper in sommaren. Vardagens behov löses lätt med egen tvättmaskin och torktumlare samt fullständig maskinell utrustning i köket. Barnens skola ligger mindre än 1 minut från lägenheten och bilen parkerar du i föreningens garage (intern kö).
Allt detta i en riktigt fin stilren lägenhet - kom, se och bli förälskad!

Fastigheten är Svanen-märkt vilket innebär att det ställts stora krav på energiförbrukning och giftfria byggmaterial. Detta för att bygga ett boende med låg miljöpåverkan och mindre risk för de boende att utveckla allergier.

Invid fastigheten ligger den populära Sturebyskolan, som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen vid skolan.
Från lägenheten är det bara cirka 500 meter till tunnelbanans station Stureby. Du når även buss 163, som går mellan Bredäng och Kärrtorp, samt buss 173 som passerar mellan Skarpnäck och Skärholmen, inom några minuters promenad.

Välkommen till detta härliga boende, det är bara att flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration