Bastuhagsvägen 8 / Stureby - Enskede / Enskede / Stockholm

Välplanerad och rymlig trea i populära Stureby

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 719 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastuhagsvägen såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bastuhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby - Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i denna trea finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är välplanerad, rymlig och ljus och har bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt.  Bostaden har en uthyrningsdel med separat ingång.
I månadsavgiften om 3719 kronor ingår kabel-tv basutbud, värme, vatten och källarförråd. Via bostadens förening får du bland annat tillgång till tvättstuga och cykelrum.
Här bor du familjevänligt i klassiska kvarter, nära bland annat förskola, lekplatser, närlivs och idrottsanläggningar. Sturebyskolan ligger precis runt hörnet och fotbollsplan med gräs en kort promenad bort. Till Superaffären ICA Bea tar du dig enkelt på cykel. Detta är en bostad med utmärkt läge i hjärtat av Sturebys äldre delar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.