Brevvägen 3 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Välplanerad 2:a - stambytt -balkong - fiber indraget - hiss - tvättstuga i huset

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
2 863 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-12-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brevvägen såldes av oss 2018-12-21. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Brevvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris! Ring för privatvisning! Välkommen till en yteffektiv 2:a mitt i Svedmyra med bra läge och helt fri från insyn. Ljusa fräscha ytskikt i hela bostaden och relativt nybyggd balkong i väst med dubbeldörrar. Stambytt badrum som är förberett för tvättmaskin och som dessutom är utrustat med badkar. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med inbyggda garderober längs hela långsidan på rummet. Välskött förening som gjort de flesta stora renoveringar, bl.a. stambyte. Bostadsrättsföreningen har dolt kapital i form av flera hyresrätter. Hiss, fiber och tvättstuga finns i huset. Föreningen har egna p-platser för både bil och mc. T-bana, ICA Bea, flera take-away ställen och apotek finns inom bekvämt avstånd. Snabbt tillträde är möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration