Cirkelvägen 28

Cirkelvägen 28

Slutpris

6 500 000 kr


Gubbängen— Enskede— Stockholm

Cirkelvägen 28


Slutpris
6 500 000 kr

Gubbängen— Enskede— Stockholm

"Gubbängens Gräddhylla" - 4:a högst upp på hörnan i ett tyst läge - Hiss & garage i huset!

Nu kan vi stolt presentera en av Gubbängens bästa och häftigaste 4:or! Här finns en lägenhet utöver det vanliga i ett modernt hus från 2017 där hissen går från garaget ända upp till vindsförrådet. Balkongen ligger i västerläge så här kan man verkligen skåda solens framsteg på eftermidddags- och kvällshimmeln. Öppen planlösning och mycket ljusinsläpp från tre väderstreck, samtidigt mycket välplanerad med tre sovrum och två badrum med badkar respektive dusch. Utan insyn och på en lugn återvändsgata - men samtidigt på ett stenkast avstånd från centrum och t-bana.

Brf Tallgläntan är mycket omtyckt och populärt flyttmål. Här finns 1:or till 4:or i en bra blandning och det som förstås sticker ut för området är att faciliteter såsom hiss och garage finns här. Det är svårt att motstå frestelsen, men detta är föreningens högst
belägna gavellägenhet i kvällssolsläge - är det det bästa läget, kika på visningen?

Läget är dessutom mycket bra. I närområdet finns centrum med bl. a. matcaféet "Italienaren i Gubbängen" där folk tålmodigt väntar på vackra Bianco-pizzor och gelato. Dessutom finns i närheten nyöppnade indiern Salt på Karmstolsvägen och retroaffären Vintrastic på Knektvägen. Gubbängen är sannerligen en stadsdel som bubblar. Lägg därtill Hökarängen som man kan se från Cirkelvägen - en grannstadsdel som inofficiellt utmärkts som "Söderorts surdegsmecka" med sina populära bagerier och matställen. En kort bit från huset ligger en av Söderorts större parklekar, "Nybygget", kallad "Flygplansparken" i folkmun.

Chans som inte återkommer var dag. Välkommen till Cirkelvägens vändplan och ta hissen upp till ditt nästa boende!


Boarea
86.5 kvm
Avgift
5 319 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-04-06

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Cirkelvägen såldes av oss 2022-04-06. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Cirkelvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.