Dagövägen 30 / Enskede Gård / Enskede / Stockholm

Familjevilla nära kommunikationer och aktiviteter!

Slutpris
7 450 000 kr
Boarea/biarea
92/49 kvm
Driftkostnad
29 355 kr/år
Totalareal
500 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Dagövägen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Dagövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa med stort innehåll och bra skick!
Här mötes man av en härlig känsla när man kliver in i huset. De vackra golven tillsammans med den ljusa färgsättning och ljuset från vardagsrummets fönsterpartier gör att man känner att man kommit hem!
Entréplanets planlösning med modernt kök, rymligt vardagsrum och matrum gör att detta fungerar bra vid livets alla tillfällen. Via den vackra trappan kommer man till ett litet allrum med plats för arbetshörna samt tre sovrum och wc.
Källaren erbjuder ett stort härligt badrum med bastu - här kan man hänga med vännerna och ta en öl efter bastun. Här finns dessutom gott om förråd, ett inrett rum som kanske blir gästrum eller kontorsrum samt ett hobbyrum med garagedörrar mot trädgården.

Hela huset ger ett bra välskött intryck och trädgården ger möjlighet till lek, uteplatser och parkering för bilar. Extra förvaring löser man genom att det finns ett förråd på 10 kvm för cyklar och trädgårdsredskap.

Inom bekvämt gångavstånd ligger Enskedefältet skola. Oavsett vilken fas du är livet har Enskede mycket att erbjuda - här man bor nära allt! Matbutik, restauranger, caféer och kommunikationer finns nära - och barnen uppskattar nog närheten till Vårflodparkens lekplats, ridskolan och andra aktiviteter i området.

Med buss eller tunnelbana tar man sig snabbt till innerstan eller till stora delar av söderort. Bilkommunikationerna är fantastiska med närhet till flera stora farleder inom kort avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.