Dagövägen 30

Dagövägen 30


Enskede Gård— Enskede— Stockholm

Dagövägen 30



Enskede Gård— Enskede— Stockholm

Familjevilla nära kommunikationer och aktiviteter!

Villa med stort innehåll och bra skick!
Här mötes man av en härlig känsla när man kliver in i huset. De vackra golven tillsammans med den ljusa färgsättning och ljuset från vardagsrummets fönsterpartier gör att man känner att man kommit hem!
Entréplanets planlösning med modernt kök, rymligt vardagsrum och matrum gör att detta fungerar bra vid livets alla tillfällen. Via den vackra trappan kommer man till ett litet allrum med plats för arbetshörna samt tre sovrum och wc.
Källaren erbjuder ett stort härligt badrum med bastu - här kan man hänga med vännerna och ta en öl efter bastun. Här finns dessutom gott om förråd, ett inrett rum som kanske blir gästrum eller kontorsrum samt ett hobbyrum med garagedörrar mot trädgården.

Hela huset ger ett bra välskött intryck och trädgården ger möjlighet till lek, uteplatser och parkering för bilar. Extra förvaring löser man genom att det finns ett förråd på 10 kvm för cyklar och trädgårdsredskap.

Inom bekvämt gångavstånd ligger Enskedefältet skola. Oavsett vilken fas du är livet har Enskede mycket att erbjuda - här man bor nära allt! Matbutik, restauranger, caféer och kommunikationer finns nära - och barnen uppskattar nog närheten till Vårflodparkens lekplats, ridskolan och andra aktiviteter i området.

Med buss eller tunnelbana tar man sig snabbt till innerstan eller till stora delar av söderort. Bilkommunikationerna är fantastiska med närhet till flera stora farleder inom kort avstånd.


Boarea/biarea
92/49 kvm
Driftkostnad
29 355 kr/år
Tomtarea
500 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-08

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Dagövägen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Dagövägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.