Frimärksvägen 9 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Snygg, social & smart - "de tre S:en"!

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 711 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frimärksvägen såldes av oss 2018-11-16. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Frimärksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en spännande planlösning med båda smarta lösningar och sociala sammanhängande ytor finns nu denna 2:a om 43 kvm i charmiga Svedmyra!

Stort vardagsrum och rejält sovrum har fått ta överhanden medan hall och kök är precis så stora som de behöver vara. Badrum med plats för badkar för den som önskar. I köket finns en platsbyggd bardisk och i vardagsrummet har man möjlighet till både soffhörna och matbord. Sovrummet rymmer inte bara en dubbelsäng och lite möblemang utan också en stor garderobsvägg. Utanför lägenheten ligger en charmig innergård med gräsytor och några tallar - en avkopplande vy helt enkelt! I Svedmyra har man nära till såväl skog och natur i Majroskogen, såväl som till t-bana och Enskedes "superaffär" ICA Bea som rymmer det mesta man kan önska. Till t-centralen tar det inte mer än en kvart med t-banan som finns ett längre stenkast bort. I närområdet finns bl a några restauranger & take away-ställen och närlivs.

Välkommen till Svedmyra i hjärtat av Enskede och denna trevliga tvåa som har de tre "S:en"; snygg, social och smart!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration