Frimärksvägen 9 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Social och ytsmart 1,5:a i toppklass!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 428 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frimärksvägen såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Frimärksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Riktigt snygg och inbjudande 1,5:a på hörnan i huset, i charmiga 50-talskvarter i Svedmyra. Här är en vägg delvis borttagen och köket har fått en bardisk som gränsar hall mot kök. Köksrevoveringen går i vitt och rostfritt och golvet är genomgående i hela lägenheten i en matchande kulör. I vardagsrummet har en platsbyggd alkovlösning byggts för 120 cm säng. Här får man även plats med soffhörna. Fönster i två väderstreck med utsikt mot grönska och den föreningen gård utanför. Badrummet är stambytt och helkaklat. I huset finns också hiss, något som är ovanligt för byggåret.

Kort gångavstånd ner till Svedmyra t-bana och Enskedes alldeles egna "superaffär" ICA Bea som har allt! Här finns också vårdcentral, gym, apotek, restaurang mm. I det egna kvarteret utanför huset finns såväl sushi, del, pizza, thai och diverse småbutiker. T-banan till city tar bara 15 minuter och buss 161, som korsar hela söderort från Bagarmossen till Gröndal, passerar på stora gatan utanför.

Välkommen till en topplägenhet på Frimärksvägen 9!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.