Götaforsvägen 60 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Ett fantastiskt arkitektritat kedjehus!

Slutpris
5 395 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
6 061 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götaforsvägen såldes av oss 2018-02-16. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Götaforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du ha en bostad att vara stolt över, som får folk att imponeras av när de kommer på besök? Då kan detta absolut vara något för dig!
De tre halvplanen och den höga takhöjden lägger man märke till samtidigt som man uppskattar sällskapsytorna med kök och vardagsrum i en spännande harmoni. Från vardagsrummet har man även utgång till ett stort soldäck i bästa solläge. Huset har 2-3 sovrum varav två ligger privat på eget bostadsplan invid badrummet och ett ligger bredvid vardagsrummet vilket gör att detta även kan bli ett perfekt matrum vid festliga tillfällen.

Trädgården är perfekt för barnfamiljen då den är inramad och avskiljd från trafikerade vägar. Utrymme finns för studsmatta och bollspel för barnen samtidigt som man själv njuter av solen på uteplatsen.

Detta är en perfekt kompromiss mellan att bo i kedjehus med bilplats och trädgård, men ändå ha kvar bostadsrättsformens bekvämligheter. Det barnvänliga området präglas av lugna gator och en trygg lekmiljö. Läget i den centrala villaidyllen Stureby gör att du har goda kommunikationer, fint serviceutbud och bra skolor i närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration