Götaforsvägen 37 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Mångsidigt familjeboende!

Slutpris
5 195 000 kr
Boarea/biarea
94/45 kvm
Avgift
4 357 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Götaforsvägen såldes av oss 2017-02-23. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Götaforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi kan stolt presentera detta mångsidiga familjeradhus i en stilren sextiotalsförpackning. Fördelat på två plan med en praktisk källare har du ett boende som skiljer de sociala ytorna från de privata. Köket ligger i anslutning till både vardagsrum och uteplats och på övre plan har du tre sovrum och ett elegant badrum. Här erbjuds boendebekvämligheter som tål att jämföras med ett eget hus.

Bo i en populär bostadsrättsförening med en kulturhistorisk miljö och njut av åtkomsten till både trädgårdstäppa och garageplats i länga samt lekplats precis utanför dörren. Läget i den omtyckta villaidyllen Stureby gör att du har nära till naturområden, kommunikationer, ett gott serviceutbud samt mycket bra skolor.

Välkommen på visning av detta mångsidiga familjeboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration