Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Enskede - Stureby / Götaforsvägen 34

Snyggt renoverad etage!

Möjlig 4:a!
Häftig etagelägenhet att vara stolt över! Högst upp i huset ligger denna pärla, en välplanerad lägenhet för dig som söker något utöver det vanliga. Snyggt renoverat Ballingslöv-kök med bra arbetsytor, gott om förvaring samt bra maskinell utrustning inkl tvättmaskin. Matplats vid barbänk, om man vill kan man enkelt ordna plats för vanligt köksbord.
Även badrummet är snyggt renoverat i modern stil med mörkgrå klinkergolv och vitt blankt kakel. Duschplats med takdusch och duschvägg i glas samt svart fristående handfat på kommod.
De tre rummen fördelar sig på två sovrum i entréplan och stort vardagsrum på vinden med snedtak samt fönster och balkong med soligt fritt läge. Samtliga rum ligger fritt och lummigt helt utan insyn.

Brf Stureby har alltid ansetts vara en stabil förening med god ekonomi och en långsiktig planering av såväl ekonomi som underhåll. Fastigheterna är i mycket gott skick och föreningen har en underhållsplan för att säkerställa fastigheternas underhåll. Föreningens belåning är endast ca 2 650 kr/kvm (totalyta) vilket får anses vara lågt med tanke på fastigheternas skick. Föreningen har även många gemensamhetsutrymmen som gym, samlingslokal och övernattningsrum.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Enskede / Stureby
Götaforsvägen 34
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 89,5 kvm
Avgift: 5 135 kr/mån
Driftkostnad: 556 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3
Såld: 2017-06-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Götaforsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.