Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Enskede - Stureby / Götaforsvägen 34

Snyggt renoverad etage!

Möjlig 4:a!
Häftig etagelägenhet att vara stolt över! Högst upp i huset ligger denna pärla, en välplanerad lägenhet för dig som söker något utöver det vanliga. Snyggt renoverat Ballingslöv-kök med bra arbetsytor, gott om förvaring samt bra maskinell utrustning inkl tvättmaskin. Matplats vid barbänk, om man vill kan man enkelt ordna plats för vanligt köksbord.
Även badrummet är snyggt renoverat i modern stil med mörkgrå klinkergolv och vitt blankt kakel. Duschplats med takdusch och duschvägg i glas samt svart fristående handfat på kommod.
De tre rummen fördelar sig på två sovrum i entréplan och stort vardagsrum på vinden med snedtak samt fönster och balkong med soligt fritt läge. Samtliga rum ligger fritt och lummigt helt utan insyn.

Brf Stureby har alltid ansetts vara en stabil förening med god ekonomi och en långsiktig planering av såväl ekonomi som underhåll. Fastigheterna är i mycket gott skick och föreningen har en underhållsplan för att säkerställa fastigheternas underhåll. Föreningens belåning är endast ca 2 650 kr/kvm (totalyta) vilket får anses vara lågt med tanke på fastigheternas skick. Föreningen har även många gemensamhetsutrymmen som gym, samlingslokal och övernattningsrum.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Enskede / Stureby
Götaforsvägen 34
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 89,5 kvm
Avgift: 5 135 kr/mån
Driftkostnad: 556 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Götaforsvägen