Götaforsvägen 34 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Snyggt renoverad etage!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
89,5 kvm
Avgift
5 135 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götaforsvägen såldes av oss 2017-06-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Götaforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlig 4:a!
Häftig etagelägenhet att vara stolt över! Högst upp i huset ligger denna pärla, en välplanerad lägenhet för dig som söker något utöver det vanliga. Snyggt renoverat Ballingslöv-kök med bra arbetsytor, gott om förvaring samt bra maskinell utrustning inkl tvättmaskin. Matplats vid barbänk, om man vill kan man enkelt ordna plats för vanligt köksbord.
Även badrummet är snyggt renoverat i modern stil med mörkgrå klinkergolv och vitt blankt kakel. Duschplats med takdusch och duschvägg i glas samt svart fristående handfat på kommod.
De tre rummen fördelar sig på två sovrum i entréplan och stort vardagsrum på vinden med snedtak samt fönster och balkong med soligt fritt läge. Samtliga rum ligger fritt och lummigt helt utan insyn.

Brf Stureby har alltid ansetts vara en stabil förening med god ekonomi och en långsiktig planering av såväl ekonomi som underhåll. Fastigheterna är i mycket gott skick och föreningen har en underhållsplan för att säkerställa fastigheternas underhåll. Föreningens belåning är endast ca 2 650 kr/kvm (totalyta) vilket får anses vara lågt med tanke på fastigheternas skick. Föreningen har även många gemensamhetsutrymmen som gym, samlingslokal och övernattningsrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration