Lemmings väg 17 / Tallkrogen / Enskede / Stockholm

Välvårdad villa med friköpt tomt och carport

Boarea/biarea
62/62 kvm
Driftkostnad
26 429 kr/år
Totalareal
531 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Lemmings Väg såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Lemmings Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tallkrogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in på denna soliga och fina trädgårdstomt med två uteplatser varav en med morgonsol och en med eftermiddagssol. Tomten är friköpt och har en yta på 531 kvm, plan och lämplig för lek och studsmatta.

Via altanen med morgonsol kommer man in i ett välvårdat hus med upp till tre sovrum, varav två i entréplan och ett i källaren. Köket är ett arbetskök och man har ett separat matrum. Hallen har en separat wc och en öppen trappa till källaren där man förutom sovrummet har ett badrum, hobbyrum med utgång till trädgården samt gott om förvaringsutrymmen. Bilen kan man parkera i den vidbyggda carporten.

Från huset är det ca 800 meter till Tallkrogens trevliga lilla centrum med café, restauranger, matbutik m.m. Här finns även tunnelbana som tar dig till centrum på ca 18 minuter. I närområdet finns även Gubbängen och lite längre bort ligger Farsta med stort köpcentrum och Ågesta med golfbana, stall, motionsslingor och bad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.