Oppundavägen 33 / Svedmyra / Enskede / STOCKHOLM

Dubbla balkonger och möjlig 4:a!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 361 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oppundavägen såldes av oss 2017-11-23. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Oppundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik 3:a med stor pergola! Vackert belägen längst in på återvändsgata och högst upp i huset - läget kan inte bli bättre!
Lägenheten är genomgående i bra skick och alla utrymmen är väl disponerade. Vardagsrummet har ett härligt ljust läge och vackert parkettgolv. Balkongen har ett soligt läge med utsikt över gatan och den unika pergolan har även glasparti mot skogen bakom huset.
De två sovrummen är båda rymliga med plats för dubbelsäng, varav ett är delbart till två mindre. Snyggt renoverat kök med fullständig maskinell utrustning och matplats för fyra vid fönstret med utsikt mot skogen. Badrummet har badkar men är även förberett för tvättmaskin.

Bra stabil förening med god ekonomi.

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet, här kan barnen bygga kojor och man kan gå energigivande promenader genom grönskan. I skogen bakom huset finns ett utegym. Några minuters promenad från bostaden har man populära Tallkrogen skola, BEA, som är världens bästa affär enligt enskedeborna, och goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration