Östrandsvägen 59 / Stureby / Enskede / Stockholm

Ett unikt flexibelt hus med stora ytor. Möjlighet till uthyrningsdel och inredningsbar vind.

Boarea/biarea
181/38 kvm
Driftkostnad
35 550 kr/år
Totalareal
544 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Östrandsvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Östrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Entréplanet erbjuder en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och separat wc, kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2-3 sovrum och bad-/duschrum. Köket är modernt och har en köksö som ger bra arbetsytor och en matplats för vardagsmåltiderna. Från köket går man ut på en balkong i söderläge där man kan njuta av solen till den går ner på kvällen. Kökets öppna planlösning mot vardagsrummet ger yta för middagsbord för festmåltider och för sittgrupp vid tv-hörnan. En trappa ner kommer man till ett stort allrum med kamin i mitten som familjen kan umgås kring. Från allrummet har man en altandörr till trädgården. Rummet kanske blir ett ungdomsrum med pingisbord och biljard, kanske dansgolv vid födelsedagsfester eller bara ett stort härligt sällskapsrum med bioduk på ena väggen. Inget är omöjligt här. På detta plan finns även 2-3 sovrum, duschrum med bastu och ett förråd/hobbyrum med dörr mot trädgården.

Goda möjligheter till att skapa en uthyrningsdel om 2 rok om ca 45 kvm med egen entré. Ett effektivt sätt att minska sina boendekostnader!

I närområdet finns Sturebyskolan som ligger inom 10 minuters promenad, bussar till Gullmarsplan och Älvsjö station ligger inom ett par minuters avstånd och inom promenadavstånd ligger Enskede Rackethall och Enskede ridskola.
Med bil tar man sig snabbt ut på Huddingevägen, Örbyleden, E4:an och Söderledstunneln.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.