Skönviksvägen 274

Skönviksvägen 274

Slutpris

4 200 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Skönviksvägen 274


Slutpris
4 200 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Unik fyra med fantastisk takhöjd i industrifastighet! Kungsbalkong i två väderstreck.

I den gamla panncentralen lät föreningen bygga bostäder år 2000, och det är lätt att förstå varför! Med en takhöjd på upp till 3,4 meter och en kungsbalkong som sträcker sig runt husets hörn med sol från morgon till kväll, är det här bostaden för dig som är ute efter något unikt. Här möts du av en sekelskifteskänsla i en industrifastighet med passande elegant inredning där marmor möter betong.

Lägenheten ligger i ett suterränghus med entrén i markplan, samtidigt som balkongen på husets andra sida är högt placerad. Du kommer upp en bra bit över mark samtidigt som du slipper springa upp och ner i trapporna. Med riktigt rejäla väggar störs du inte av dina grannar, vilket är ovanligt i ett 50-talshus.

Vardagsrum och kök har en öppen planlösning och är snyggt sammanlänkade med köksön i carraramarmor. Den generösa matplatsen invid köket badar i sol från fönsterväggen i söderläge.
Genom en helglasad dörr når man härifrån kungsbalkongens mer långsmala sida i söderläge, och runt hörnet väntar balkongens rymligare del i kvällssoligt läge där det finns gott om plats för bord och stolar. Plats för både morgonfika och middag!

Den platsbyggda bokhyllan ger möjlighet att visa och förvara dina käraste minnen, konst och böcker, och härifrån tar du dig upp till sovloftet. Perfekt för familjen som vill ha en myshörna - eller varför inte ett gästsovrum?
Tre rejäla sovrum med plats för säng, arbetshörna och garderober i samtliga rum. Det största sovrummet har en egen utgång till kungsbalkongens kvällssoliga sida genom en helglasad dörr.

Köket är platsbyggt år 2000 med köksutrustning genomgående i rostfritt stål. År 2016 valde man att öppna upp genom att ta bort halva köksväggen och bygga en köksö med exklusiv carraramarmor.
Lägenhetens alla fönster har ovanligt djupa fönsternischer beklädda med vit marmor.
Alla rum bortsett från hallen är målade 2016.

I lägenheten finns det två badrum byggda år 2000, det ena med toalett och dusch och det andra med toalett samt badkar/dusch - för den stressade familjen kan morgonrutinerna löpa smidigt.

Tunnelbanan i Stureby ligger bara fem minuter bort, och härifrån når du Slussen på en kvart.
Handlar gör du enklast på Ica Bea i Svedmyra, där du hittar allt från livsmedel och charkdiskar till taklampor och målarfärg. I Svedmyra och näraliggande Bandhagen finns även annan närservice som vårdcentral, tandläkare, frisör och restauranger.

BRF Stureby är en generös och trygg förening som ger medlemmarna många fördelar: internetuppkoppling med 1 000/1 000 Mbit/s som ingår i avgiften och gymlokal med bastu (tilläggsavgift 700 kr/år) för att nämna några.
Föreningen är lågt belånad och har en mycket god ekonomi. Läs gärna vidare i årsredovisningen som finns längre ner i annonsen.
Kika gärna vidare på föreningens hemsida www.brfstureby.se för ytterligare information om vad föreningen har att erbjuda!


Boarea
81 kvm
Avgift
6 248 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1tr (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.