Skönviksvägen 270

Skönviksvägen 270

Slutpris

1 700 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Skönviksvägen 270


Slutpris
1 700 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Smart planerad 1:a i superskick och med fritt läge!

Snyggt renoverad lägenhet med öppen planlösning, här förvinner inga onödiga kvm. Man har även gjort allt för att anamma begreppet ljust och fräscht!

Många små lägenheter har trånga kök, här finns generösa ytor och gott om förvaring. Köksön blir dessutom en naturligt plats att hänga runt när man har vännerna på besök.
Naturlig plats för sängen och med rymlig garderob löser man även förvaringen på bästa sätt. Gott om plats för soffa och stort fönster med fransk balkong gör att ljuset flödar in i lägenheten. Utsikten längs med Götaforsvägen är verkligen rogivande!
Duschrummet är väl disponerat med wc, handfat och duschplats och badrumsskåp med spegel. Även här går allt i ljusa toner.

Föreningen är stabil med en belåning på drygt 2 000 kr/kvm och välskötta fastigheter. De jobbar efter en tydlig underhållsplan och i dagsläget finns inga större renoveringar planerade.

Extra uppskattat är även föreningens gym där man kan träna till en låg kostnad, 950 kr per år, det ligger ca 1 min från lägenheten. Föreningen har också en övernattningslägenhet där man betalar 350 per natt. Föreningslokal finns också att hyra för 250 kr per pass eller 500 kr för heldag.

Från lägenheten är det ca 6 minuter till tunnelbanan som tar ca 10 min till söder och 15 min till city. Inom nära gångavstånd finns även buss 161 som passerar mellan Bagarmossen och Gröndal samt buss 173 som tar dig mellan Skarpnäck och Skärholmen.

Flexibelt tillträde, finns möjlighet att flytta in snabbt.


Boarea
25 kvm
Avgift
1 878 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.