Söråkersvägen 11 / Stureby / Enskede / Stockholm

Hus för såväl vardag som fest!

Boarea/biarea
191/30 kvm
Driftkostnad
41 605 kr/år
Totalareal
946 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Söråkersvägen såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Söråkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa med väldisponerade ytor. Här finns allt från väl tilltagen hall till fyra sovrum, fina sällskapsytor genom två sällskapsrum och stort kök.

Det första man möter på plats är en plan lättskött trädgård med en uppfart som rymmer ett par bilar. Väl inne i huset kommer man till en rymlig hall som leder till allrum, två sovrum, badrum/bastu, gästtoalett och tvättstuga. Samtliga är ovan mark så här har man ingen källarkänsla!
En trappa upp ligger det stora vackra vardagsrummet där skogspartiet tvärs över gatan blir som en tavla genom fönstren. Här kan man lätt se sig mingla runt med vännerna ut genom altandörrarna och sedan via altanen nå det stora rymliga köket. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade med sin väl tilltagna arbetsytor och generösa förvaring. Att man dessutom sitter ca 8 personer utan problem uppskattar nog de flesta. Utöver dessa fantastiska sällskapsytor har man två sovrum och ett duschrum.

Huset är väl underhållet och man kan anta att den som flyttar in inte behöver göra särskilt mycket mer än sätta sin egen prägel på huset!

Inom gångavstånd från huset ligger Stureby tunnelbana samt buss 161. Inom området finns flera förskolor och dessutom Sturebyskolan, Tallkrogen skola och Bäckahagens skola. Har man hund eller vill promenera i skogen ligger Majroskogen bara några hundra meter bort.
Ca 1 kilometer till Svedmyraplan med Ica BEA som är en stor och välsorterad matbutik som även har leksaker, inredning, kläder och mycket mer. I Bandhagen finns även där en Ica butik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration