Sotholmsvägen 30 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Slutpris
7 350 000 kr
Boarea/biarea
86/43 kvm
Driftkostnad
41 200 kr/år
Totalareal
445 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-04-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Sotholmsvägen såldes av oss 2016-04-27. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Sotholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa anno 1932 vid vägens slut. Tvåplansvilla med inredd källare omfattande totalt 129 kvm i toppskick. Lugnt belägen invid skogsdunge utan insyn. Vackert belägen på en höjd intill en naturkuliss som skiftar med årets årstider. En underbar tomt med flera uteplatser, spa-bad och förrådsbodar. Gräsmatta och stenbelagda ytor.
Entréplan med vardagsrum och matplats öppet in mot nyrenoverat kök. På övre plan finns ett nyrenoverat duschrum och två bra sovrum med vacker utsikt över Svedmyras takåsar. I källaren finns en nyrenoverad tvättstuga, vinkällare, ett nyrenoverat duschrum och ett allrum med sovdel. De stora fönstren ger ett härligt ljus och skapar en känsla som man normalt inte upplever i källarplan. Hela källarplan används som bostadsyta.

Här har man nära till populära ICA Kvantum BEA, lokala restauranger och natursköna promenadstråk i villaidyllen. Endast 300 meter bort ligger Svedmyra T-bana och närmare än så har man den förskola som håller på att byggas i området. Invid huset finns ett litet grönområde med lekplats - perfekt för dig som funderar på att bo här med dina barn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.