Sotholmsvägen 30

Sotholmsvägen 30

Slutpris

7 350 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Sotholmsvägen 30


Slutpris
7 350 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Välkommen till denna villa anno 1932 vid vägens slut. Tvåplansvilla med inredd källare omfattande totalt 129 kvm i toppskick. Lugnt belägen invid skogsdunge utan insyn. Vackert belägen på en höjd intill en naturkuliss som skiftar med årets årstider. En underbar tomt med flera uteplatser, spa-bad och förrådsbodar. Gräsmatta och stenbelagda ytor.
Entréplan med vardagsrum och matplats öppet in mot nyrenoverat kök. På övre plan finns ett nyrenoverat duschrum och två bra sovrum med vacker utsikt över Svedmyras takåsar. I källaren finns en nyrenoverad tvättstuga, vinkällare, ett nyrenoverat duschrum och ett allrum med sovdel. De stora fönstren ger ett härligt ljus och skapar en känsla som man normalt inte upplever i källarplan. Hela källarplan används som bostadsyta.

Här har man nära till populära ICA Kvantum BEA, lokala restauranger och natursköna promenadstråk i villaidyllen. Endast 300 meter bort ligger Svedmyra T-bana och närmare än så har man den förskola som håller på att byggas i området. Invid huset finns ett litet grönområde med lekplats - perfekt för dig som funderar på att bo här med dina barn.


Boarea/biarea
86/43 kvm
Driftkostnad
41 200 kr/år
Tomtarea
445 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-04-27

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Sotholmsvägen såldes av oss 2016-04-27. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Sotholmsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.