Stockholmsvägen 57

Stockholmsvägen 57


Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Stockholmsvägen 57



Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Med Margaretaparken utanför dörren

Otroligt välplanerad lägenhet i fastighet från 1912!

Den smarta planlösningen har ett stort kök, perfekt vid middag med vännerna, ett rum som är snyggt avdelat i sällskapsyta och en sovdel med plats för dubbelsäng. Till detta får man även en generös klädkammare, snyggt duschrum och en hall med gott om plats för förvaring. Lägenhetens charm med högt i tak, fina trägolv och spegeldörrar gör att lägenheten känns helt rätt.

Förutom ett fint läge i området har föreningen även en underbar innergård med gräsmatta, växthus och pallkragar för odling.

När man kliver ut från porten så möts man av Margaretaparkens grönska och efter en kort promenad är man vid Triangelparken med café, restaurangen och butiker. Om man vill kan man även ta en promenad genom de vackra villakvarteren och med t-banan är man inne i stan på några minuter.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 234 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-12

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Stockholmsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.