Stralsundsgatan 13 / Enskedefältet / Enskede / Stockholm

Perfekta familjevillan!

Boarea/biarea
140/70 kvm
Driftkostnad
25 878 kr/år
Totalareal
540 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-02-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Stralsundsgatan såldes av oss 2019-02-11. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Stralsundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskedefältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett hus där man inte behöver välja mellan det praktiska och det mysiga och personliga. Man kan enkelt se det praktiska i tre sovrum och duschrum på övre plan, stort kök och två sällskapsrum i entréplan och två rum i källaren där det ena utgör ett hobbyrum och det andra kan vara lekrum, gästrum eller annat utifrån behov.
Man upptäcker snart att huset är mysigt och ombonat, att man lätt kan se hur en familj har utrymmen för umgänge och för egna hobbys. Trädgården är lekvänlig med lekstuga och plats för bollspel och studsmatta samt fruktträd. Cyklar och annat som behövs i vardagen ryms i friggeboden.

Omgivningar med goda kommunikationer och gott om möjligheter till aktiviteter! Nära till Sockenplan med t-bana, Enskedefältets skola, matbutik, café, restaurang och världens bästa måleributik. Även tvärbanans hållplats Linde nås på 10 minuters promenadavstånd. I närområdet finns Vårflodsparken med lekplats och plaskdamm och för lite större barn finns Enskede ridskola och Enskede rackethall samt Enskede IP med fotbollslag och friidrott. Här behöver inga barn vara sysslolösa.

I anslutning till entrén finns en stenlagd uppfart med plats för 2-3 bilar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration