Värmbolsvägen 25 / Svedmyra / Enskede / STOCKHOLM

Slutpris
7 040 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
4 774 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-28
Bostaden är såld!

Denna parhus på Värmbolsvägen såldes av oss 2017-03-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Värmbolsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lugn, barnvänlig återvändsgata med "bullerby-känsla" omgiven av naturen. Huset passar perfekt för en barnfamilj med närhet till flera bra skolor, daghem och kommunikationer i form av två tunnelbanestationer (Svedmyra och Tallkrogen) samt flera bussar. Den mycket uppskattade ICA-affären i området heter BEA och ligger inom nära gångavstånd. Dessutom finns Enskede Idrottsplats, Rackethall samt Ridskola inom cykelavstånd.

Huset har en bra planlösning med ett stort kök, separat tvättstuga, duschrum och vardagsrum i entréplan. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum, varav ett stort med fransk balkong. Två av sovrummen har utsikt mot skogen. I mitten av övervåningen finns ett ljust badrum med fönster. Baksidan av huset har söderläge med sol från morgon till sen eftermiddag. Här kan man sitta ostört utan insyn med naturen in på knuten och se rådjuren passera förbi. I trädgården finns hallon- och vinbärsbuskar, smultron och ett magnoliaträd med cirka 300 stora vita blommor. På framsidan finns ett stort plommonträd som täcker insynen.

Ifrån köksfönstret samt övervåningen har man utsikt över gatans privata lekplats och här kan man lugnt släppa ut barnen. Bilen parkerar du i din egen carport tillsammans med cyklar och annan sportutrustning. I anslutning till carporten finns det ett förråd där trädgårdsmöbler, grill och annan trädgårdsutrustning får plats. Det finns även golvvärme i förrådet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn