Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Enskede - Svedmyra / Värmbolsvägen 25

Lugn, barnvänlig återvändsgata med "bullerby-känsla" omgiven av naturen. Huset passar perfekt för en barnfamilj med närhet till flera bra skolor, daghem och kommunikationer i form av två tunnelbanestationer (Svedmyra och Tallkrogen) samt flera bussar. Den mycket uppskattade ICA-affären i området heter BEA och ligger inom nära gångavstånd. Dessutom finns Enskede Idrottsplats, Rackethall samt Ridskola inom cykelavstånd.

Huset har en bra planlösning med ett stort kök, separat tvättstuga, duschrum och vardagsrum i entréplan. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum, varav ett stort med fransk balkong. Två av sovrummen har utsikt mot skogen. I mitten av övervåningen finns ett ljust badrum med fönster. Baksidan av huset har söderläge med sol från morgon till sen eftermiddag. Här kan man sitta ostört utan insyn med naturen in på knuten och se rådjuren passera förbi. I trädgården finns hallon- och vinbärsbuskar, smultron och ett magnoliaträd med cirka 300 stora vita blommor. På framsidan finns ett stort plommonträd som täcker insynen.

Ifrån köksfönstret samt övervåningen har man utsikt över gatans privata lekplats och här kan man lugnt släppa ut barnen. Bilen parkerar du i din egen carport tillsammans med cyklar och annan sportutrustning. I anslutning till carporten finns det ett förråd där trädgårdsmöbler, grill och annan trädgårdsutrustning får plats. Det finns även golvvärme i förrådet.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Enskede / Svedmyra
Värmbolsvägen 25
Slutpris: 7 040 000 kr
Boarea: 120 kvm
Avgift: 4 774 kr/mån
Driftkostnad: 1 701 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-03-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Värmbolsvägen