Vivstavarvsvägen 212 / Stureby / Enskede / Stockholm

Vacker oslipad 20-talspärla!

Boarea/biarea
131/66 kvm
Driftkostnad
75 028 kr/år
Totalareal
669 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Vivstavarvsvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Vivstavarvsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen villa med fin utsikt från balkongen på övre plan. Ett hus för den händige, som man brukar skriva, med många fina detaljer och vackra golv.

Klassisk planlösning med rymligt kök och ett vardagsrum som rymmer både sittgrupp och matsalsmöbel. Övre plan med tre rymliga sovrum och badrum samt en källare med generösa utrymmen. För dig som vill bestämma planlösning och val av ytskikt är detta perfekt för dig - huset är i grunden friskt men installationer är av äldre standard och behöver bytas ut, exempelvis oljepannan som bidrar till den exceptionellt höga driftkostnaden - här är det läge för andra lösningar.

Nära till populära Sturebyskolan, som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, och flera förskolor. I närområdet finns bollplan, Vivstavarvsparken, konstgräsplan och stor lekplats vid skolan. Lugna fina omgivningar med närhet till allt från storstad till bekväm närmiljö i form av matbutik, Hemskogen och goda kommunikationer vid Svedmyra eller Stureby. Nära till busshållplats för buss 163 som på 4 minuter tar dig till Svedmyra med t-bana och matbutik. Åker man åt andra håller kommer man till Älvsjö station. Ca 10 minuters promenad till t-banestationerna i Svedmyra och Stureby.

Bor man här har man även nära till många aktiviteter med Enskede rackethall, Enskede ridskola, Enskede och Stureby IP med fotboll och friidrott.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.