Söndagsvägen 34 / Hökarängen / Farsta / Stockholm

Arkitektens lägenhet!

Boarea
123 kvm
Avgift
8 720 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söndagsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Söndagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är lätt att förstå varför byggnadens arkitekt valde att själv att bosätta sig i just denna lägenhet. Här följer man solen från morgon till kväll genom de stora fönsterpartierna och läget gör att man inte upplever någon insyn. Balkongen har ett underbart västerläge med sol eftermiddag och kväll och utsikt mot ett grönområde.

Planlösningen erbjuder en väl disponerad lägenhet med fyra rymliga sovrum och kök som tillsammans med vardagsrummet och balkong skapar en rymlig sällskapsyta vid vardag och fest. Den stora familjen uppskattar med största sannolikhet att lägenheten har både dusch- och badrum, med wc i båda, vilket gör att morgonköerna blir kortare.

Här finns alla förutsättningar för en stor familj att trivas med bekvämligheter såsom hiss, gemensamhetslokal, parkleken Starrmyran och 4H gård i närheten. Skönstaholmsskolan och förskolan Morgongården ligger snett över gatan. Runt huset finns flera grönområden där barnen kan leka. Närmaste service finns vid Hökarängen centrum, ett av flera klassiska 50-talscentrum i Stockholms förorter. Här finns t-bana, bussar, matbutik, café m.m.
På bekvämt cykelavstånd finns utmärkt service i Farsta C och Hökarängsbadet med strand och bryggor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.