Tornvillavägen 3

Tornvillavägen 3

Slutpris

2 250 000 kr


Gräddö— Norrtälje

Tornvillavägen 3


Slutpris
2 250 000 kr

Gräddö— Norrtälje

Gedigen villa vid Gräddö marina

Välkommen till Tornvillavägen på Gräddö! Nu finns chansen att förvärva en ståtlig villa anno 1905 med pittoresk trädgård och utsikt över marinan och glimt av havet. Huset i två plan är fördelat på hall och två sovrum i nedre plan, samt kontorslokal med separat ingång. På övre plan finns ett sovrum samt ett mindre som även kan användas som förråd, nyrenoverat helkaklat duschrum, matrum och vardagsrum i öppen lösning. Vardagsrummet har en fin murad öppen spis samt utgång till balkongen som vetter mot vattnet. Huset är i behov av genomgående renovering så här finns möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömhus!

Gräddö är en populär semesterby i Roslagen, endast drygt 2 mil från Norrtälje. Här finns Ica-affär, bensinstation, förskola samt bussförbindelser till skolan på Rådmansö. Sommartid är detta en riktig pärla med glasskafé och andra nöjen!


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
40 621 kr/år
Tomtarea
708 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-07-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.