Ellan 26 / Grisslehamn / Norrtälje

Ett sällsynt tillfälle att förvärva en av Ellans sjönära fastigheter på Singö!

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea/biarea
81/8 kvm
Driftkostnad
13 520 kr/år
Totalareal
2 980 kvm
Rum
4 rum
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på ellan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på ellan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ellan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Ellan på norra Singö. Området Ellan har en södervänd kuststräcka med fin vy över Norrfjärden. Fastigheten är belägen endast ca 100 meter från strandkanten med fri utsikt mot vattnet. Servitut på båtplats och stor badbrygga intill fastigheten samt makalöst fina badklippor. Huset rymmer två stora sällskapsrum med fin utsikt över vattnet. Huset har fungerande öppen spis, braskamin samt vedspis. Två sovrum samt wc och tvättmöjligheter. Kök med gott om skåpförvaring och arbetsytor samt nyare vitvaror. Rymligt gästhus med ett badrum med dusch och wc samt sovplatser för minst 6 personer. Bra förrådsutrymmen i separat byggnad samt vedförvaring.
Terrasserad tomt med fina gräsytor, uteplatser via trädäckad altan intill huset samt en enkel träaltan med platsbyggda träsoffor på avsats ovanför huset med magnifik utsikt. Del av tomten är naturtomt med vackra låga tallar och berg i dagen.

Till Ellan kommer man med bil eller SL buss 637 från Stockholm. På Singö finns åretruntöppen affär med postombud samt en vacker träkyrka. Här erbjuds en enastående vacker natur och naturskön skärgård.
I Grisslehamn finns affärer och restauranger och i den charmiga fiskehamnen kan man handla färsk och rökt fisk. Är man sugen på en utflykt kan man ta färjan till Åland eller unna sig en vistelse på Grisslehamns välkända spahotell Havsbaden.

Missa inte detta unika tillfälle att förvärva en av Ellans sjönära fastigheter på Singö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration