Ellan 26

Ellan 26

Slutpris

4 050 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Ellan 26


Slutpris
4 050 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Ett sällsynt tillfälle att förvärva en av Ellans sjönära fastigheter på Singö!

Välkommen till populära Ellan på norra Singö. Området Ellan har en södervänd kuststräcka med fin vy över Norrfjärden. Fastigheten är belägen endast ca 100 meter från strandkanten med fri utsikt mot vattnet. Servitut på båtplats och stor badbrygga intill fastigheten samt makalöst fina badklippor. Huset rymmer två stora sällskapsrum med fin utsikt över vattnet. Huset har fungerande öppen spis, braskamin samt vedspis. Två sovrum samt wc och tvättmöjligheter. Kök med gott om skåpförvaring och arbetsytor samt nyare vitvaror. Rymligt gästhus med ett badrum med dusch och wc samt sovplatser för minst 6 personer. Bra förrådsutrymmen i separat byggnad samt vedförvaring.
Terrasserad tomt med fina gräsytor, uteplatser via trädäckad altan intill huset samt en enkel träaltan med platsbyggda träsoffor på avsats ovanför huset med magnifik utsikt. Del av tomten är naturtomt med vackra låga tallar och berg i dagen.

Till Ellan kommer man med bil eller SL buss 637 från Stockholm. På Singö finns åretruntöppen affär med postombud samt en vacker träkyrka. Här erbjuds en enastående vacker natur och naturskön skärgård.
I Grisslehamn finns affärer och restauranger och i den charmiga fiskehamnen kan man handla färsk och rökt fisk. Är man sugen på en utflykt kan man ta färjan till Åland eller unna sig en vistelse på Grisslehamns välkända spahotell Havsbaden.

Missa inte detta unika tillfälle att förvärva en av Ellans sjönära fastigheter på Singö!


Boarea/biarea
81/8 kvm
Driftkostnad
13 520 kr/år
Tomtarea
2 980 kvm
Rum
4 rum
Såld
2019-05-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på ellan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på ellan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.