Brittastigen 10

Brittastigen 10

Slutpris

1 950 000 kr


Byholma— Grisslehamn— Norrtälje

Brittastigen 10


Slutpris
1 950 000 kr

Byholma— Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat med havsutsikt 150m från bad

Välkommen till detta ljusa, fräscha, vinterbonade fritidshus om ca 75 kvm med stora sociala ytor både inne och ute på en havsnära naturtomt om 1 870 kvm. Badrocksavstånd till strand och havsglimt mellan träden.

Huset har stora ljusa och öppna ytor för kök, matplats och vardagsrum med en stor braskamin centralt placerad som värmer skönt. Från matplatsen för 4-6 personer har man en vacker havsglimt över Kolskärsfladen, som man även ser från altan och delar av tomten. Huset har nu två stora sovrum, men har man behov av fler sovrum kan man relativt enkelt dela av ytterligare ett till två sovrum. Nyrenoverat badrum från 2015 med kakel, klinkers, dusch, handfat och förbränningstoalett. Altaner i öster, söder och väster garanterar ett perfekt solläge från morgon till kväll.

Den lättskötta naturtomten har en del fina berg i dagen, tallar, blåbärsris samt syrener och andra prydnadsbuskar. Från tomten når man enkelt ett fint bad bara drygt 150m bort och möjlighet till båtplats. På tomten finns även en friggebod som är inredd som gäststuga samt ett uthus om ca 6 kvm.

Närhet till Grisslehamn ca 2,4 km där det finns åretruntöppen ICA , restauranger, fiskaffär, seglarskola, SPA-hotell, Ålandsbåt m.m. Ca 350m till SLbuss 637 som trafikerar Norrtälje och Stockholm.

Huset har en dokumenterad fuktproblematik i grunden där besiktningsprotokoll och åtgärdsförslag finns, se gärna mer under dokument nedan.

Välkommen på visning!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
20 410 kr/år
Tomtarea
1 870 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-06-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Brittastigen såldes av oss 2024-06-08. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Brittastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.