Mobackens väg 21

Mobackens väg 21

Slutpris

1 395 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Mobackens väg 21


Slutpris
1 395 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Naturskönt fritidsboende!

Välkommen till Mobackens väg 21!

Naturskönt och lugnt placerat fritidsboende med kort avstånd till sommaridyllen Grisslehamn. Fritidshuset är högt placerat på en mysig grusväg med grönskande natur runt om hela fastigheten. Läget är ostört och lättillgängligt och här ges verkligen ro för både kropp och själ. Trädgårdstomt som erbjuder vackra planteringar, fruktträd och härliga odlingsmöjligheter. På denna fastighet hittar du en huvudbyggnad och förråd/redskapsbod. I huvudbyggnaden finner du köket som rymmer matgrupp och är utrustat med spis, spisfläkt, ugn, diskho och arbetsytor. Badrummet har en duschkabin och i anslutning ligger förbränningstoan. Storstugan är hjärtat i bostaden och ger plats för gemenskap. Från storstugan kommer man ut på den härliga altanen i soligt läge.

Huset ligger cirka 300 meter från samfällighetens swimmingpool som är uppvärmd och där man kan ta sig ett härligt dopp, cirka 800 meter ner till båthamnen med en badstrand mot Väddö kanal. Här finns möjlighet till en båtplats. Vatten: Samfällt sommarvatten. Vintertid finns vatten att hämta vid pumphus 200 meter bort.
Det är 41 fastigheter i området varav en del av dessa hus är permanenthus och nyttjas året om. Den härliga sommaridyllen Grisslehamn erbjuder mysiga hamnkrogar, Grisslehamns marina, matbutiker, cafeér, spa hotell eller en båttur med Eckerö linjen till Åland.

Kommunikationer med SL-buss från Stockholm och Uppsala ca 3-400 meter från huset.

Ca 10 minuter med bil till Älmsta med stor Ica Supermarket, apotek, Systembolagsutlämning, restauranger mm.

Planer och
bestämmelser
Planer Datum Aktbeteckning
Detaljplan 2010-10-11 0188-P10/30
Väddö-tomta 2:91-132


TÄNK PÅ ATT TA ANNAN VÄG DÅ ÄLMSTABRON ÄR AVTÄNGD!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
46 kvm
Driftkostnad
10 158 kr/år
Tomtarea
2 484 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mobackens väg såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Mobackens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.