Stäpeludden 39 / Singö / Grisslehamn / Norrtälje

Fritidshus vid havet

Slutpris
1 080 000 kr
Boarea
35 kvm
Driftkostnad
12 885 kr/år
Tomtarea
3 015 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2016-11-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stäpeludden såldes av oss 2016-11-10. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Stäpeludden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Singö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid Stäpeludden med gamla båthus och äkta skärgårdskänsla ligger detta fina fritidshus om 35 kvm med fin inglasad veranda på en stor avskild tomt om 3015 kvm med viss säsongsvis sjöglimt och servitut på båtplats.

Huset har löpande underhållits och har genomgående ljusa fina ytskikt, två sovrum, vardagsrum, kök och en stor fin glasveranda. Här finns sommarvatten från egen borrad brunn och ordnat BDT- avlopp till 2-kammarbrunn. Här finns också en stor altan i sydvästläge delvis under tak.

Tomten har stora gräsytor för lek och spel, i fint soligt söderläge, fritt utan störande grannar. Från tomten finns viss säsongsvis sjöglimt och härlig närhet ner till havet bara ca 150-200 m bort. På tomten finns även ett uthus om ca 20 kvm med dass, förråd, vedbod och gästrum.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration