Arvodesvägen 4 / Hägerstensåsen / Hägersten / Stockholm

Gavellägenhet med mysig balkong!

Slutpris
2 590 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 823 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arvodesvägen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Arvodesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägerstensåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en ljus, charmig och perfekt planerad gavellägenhet! Här bor du centralt, naturnära och lugnt i mysiga kvarter. Gott om förvaring i hall och ett renoverat kök med plats för fyra. Fräscht badrum från 2012 och vardagsrum med ljusinsläpp från två håll. När solen tittar fram kan du öppna dörren till den mysiga balkongen med utsikt mot grönskan.

Hägerstensåsen eller Telefonplan ligger inom gångavstånd och tio minuter bort når du även Vinterviken och Mälaren. Åsens centrum ligger ett stenkast bort.
Förening med många genomförda renoveringar, bl. a stambyte 2012, takrenovering 2013 och balkongrenovering 2017. Föreningen har även installerat egen bergvärme.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.