Elin Wägners Gata 39, 1,5 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 230 000 kr
Referensnummer
152 216
Boarea
73 kvm
Avgift
4 982 kr/mån
Driftkostnad
475 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-07-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata 39, 1,5 tr såldes av oss 2014-07-24. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med skön känsla och med trivsamt läge i en av Fruängens mer välskötta föreningar möter du denna ytskiktsrenoverade trea med balkongen mot solen i söder och med utsikt över den välskötta innergården. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum och kök med originalinredningen bevarad. Badrummet står inför ett stambyte där du själv kan vara med och påverka utformningen. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och i stort sett helt utan insyn. Från köket är utsikten rakt ner på den mycket uppskattade parkleken "Vippan" som ligger direkt bakom huset.

Trivsam, större förening med väl underhållna fastigheter belägna på Fruängens högsta punkt i ett tyst och ostört läge. I föreningen finns alla bekvämligheter såsom garage, parkeringsplatser med eluttag, moderna tvättstugor, boulebana, grillplats, lekplatser, bastu och gemensamhetslokal. Här trivs grannarna med varandra och bor kvar länge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.