Hägerstensvägen 191 / Aspudden / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 780 000 kr
Referensnummer
204 371
Boarea
24 kvm
Avgift
1 766 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hägerstensvägen såldes av oss 2014-10-28. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hägerstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aspudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Flytta in i ljus och trivsam 1:a med låg månadsavgift i mysiga kvarter i Aspudden. 24 fina kvm att stortrivas i och med en härlig miljö med restauranger och caféer. Helkaklat duschrum och modernt arbetskök med rostfria vitvaror i öppen yta mot allrum. Rummet har stora fönster och generös takhöjd som gör att det upplevs som större. Här finns plats för både soffa, matbord och säng. T-bana på mycket kort avstånd som på bara några minuter tar dig innanför tullarna. Med cykel tar du dig till Hornstull på 15 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.