Lina Sandells plan 20 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 948 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lina Sandells Plan såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Lina Sandells Plan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Den perfekta 1:an i Fruängen som har alla rätt! Lättmöblerat rum med utgång till balkong i s/v, härligt ljusinsläpp från stora fönster och vacker nyslipad parkett. Kokvrån har originalsnickerierna bevarade samt nya vitvaror. Badrummet är renoverat 2001 i samband med stambytet och har badkar samt fönster. I hallen finns bra förvaring i 2 garderober och ett linneskåp. Läget är perfekt med kortare gångavstånd till Fruängens C och T-bana. Bra förening med trivsam innergård med bl.a. utemöbler och grillplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.