Pliggvägen 8 / Solberga - Hägersten / Hägersten / Stockholm

Slutpris
5 300 000 kr
Referensnummer
116 860
Boarea/biarea
123/82 kvm
Driftkostnad
42 847 kr/år
Tomtarea
572 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med källare
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Pliggvägen 8 såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solberga - Hägersten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nära stan och med områdets förmodligen bästa läge på solig, insynsskyddad s/v-vänd tomt, gränsande mot allmänning ligger denna näst intill helt orörda 50-talsvilla, tillbyggd 1962, inbäddad i lummig grönska. Genomtänkt planlösning (ett plan och källare), där bostadsplanet rymmer 4 sovrum, 2 badrum och ett vackert, ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis. Köket är tidstypiskt med originalskåpen bevarade och matplats invid fönstret. I källaren finns garage. Den friköpta tomten är plan och barnvänlig och ligger med ett ogenerat läge med fritt flödande sol. Här bor man trivsamt på lugn återvändsgata mitt i villaområdet. Huset är i behov av renovering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.