Valutavägen 23 / Hägerstensåsen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
141 134
Boarea
51 kvm
Avgift
3 409 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valutavägen 23 såldes av oss 2014-07-02. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägerstensåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tidstypisk och välplanerad 2:a från tiden då 40-talet närmade sig 50-talet. Här finns allt från den lilla, lummigt inbäddade och västervända balkongen till dåtidens strävan efter det funktionella, här i form av väl tilltagna förvaringsutrymmen och i övrigt väl nyttjade ytor där ljuset från stora fönster tillåts fylla rummen. Lägenheten har under senare år snyggt renoverats med iakttagande av det formspråk som gällde då huset var nytt. Läget är idealiskt med bara 200 m till T-bana och affärer men ändå lagom avskiljt och lugnt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.