Sök Meny
Såld

Norrtälje / Hallstavik - Hammarskogen / Bäckvägen 13

Gulligt och gästvänligt hus i Hammarskogen

Välkommen till ett välskött och charmigt fritidshus på 39 kvm med två fina gästhus. Huvudhuset är fördelat på sovrum, ett mindre sovhytt, duschrum med wc, köksdel samt vardagsrum/matrum med en ståndsmässig kakelugn som värmer upp huset på nolltid. Huset har en trevlig och smart planlösning. Gästerna bor fint i fastighetens två gästhus, varav ett ligger intill huvudhuset och det andra i härligt läge uppe på berget. Stor altan sträcker sig mellan huset och här njuter du av solen hela dagen.
En vacker trädgårdstomt med delar av skogstomt och berg. Det bästa av två världar och inte alltför mycket att sköta om.

Hammarskogen är ett populärt område, kanske främst för dess välordnade samfällighet och havsnära läge. Från Bäckvägen 13 tar det endast ca 10 minuter att promenera ner till båthamnen, där man har rätt till en båtplats, och ca 15 min till badplatsen. Till Hallstavik med butiker och annat nödvändigt är det ca 20 min med bil och till Älmsta är det lika långt. Älmsta är en härlig sommarstad med fina caféer, en välsorterad Ica-butik och mysiga restauranger. Bondens glasskalas och Väddö Gårdsmejerier är omtyckta utflyktsmål. Lockar en tripp till Åland tar Ni Eckerölinjen från Grisslehamn som ligger ca 15 minuters bilväg från Hammarskogen. Grisslehamn är en fin "fiskeby" där man köper fisk i sjöbodar vid hamnen eller kopplar av på Spa på Hotell Havsbaden. För golfaren finns banor både i Hallstavik och på Väddö. Närområdet har mycket som lockar, medan Hammarskogen i sig erbjuder lugn och avkoppling i havsnära natur.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Hallstavik / Hammarskogen
Bäckvägen 13
Slutpris: 1 700 000 kr
Boarea: 39 kvm
Driftkostnad: 14 414 kr/år
Tomtarea: 2 475 kvm
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-07-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Hallstavik / Bäckvägen