Häggvägen 6 / Hallstavik / Norrtälje

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
95/15 kvm
Driftkostnad
34 938 kr/år
Tomtarea
774 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på häggvägen såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på häggvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av häggvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fint renoverad villa från 1900-talets första hälft. Idag rymmer villan två lägenheter med en gemensam ingång. Här ges många möjligheter bl.a generationsboende/företag/uthyrning/ eller 1-familjshus då kök på övervåning kan omdisponeras till ett sovrum. Plan trädgårdstomt där nuvarande ägare har rustat upp trädgården och planterat nya vackra trädgårdsväxter som blommar vackert om vår/sommar/höst. Det finns ett garage med betonggolv som nyttjas som förråd.

Villan är lugnt belägen i den centralaste delen av Hallstavik endast 1 minuts promenad till torget med butiker och restauranger, mataffärer, skolor och förskolor, vårdcentral, busstorg mm.
Varför inte göra ett besök till det superhärliga tempererade utomhusbadet som har öppet om sommaren. Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Uppsala, Norrtälje och Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.