Linneavägen 32

Linneavägen 32


Hallstavik— Norrtälje

Linneavägen 32Hallstavik— Norrtälje

Trevlig familjevilla i lugnt och omtyckt område!

Välkommen till denna familjevilla om 145 kvm med fyra stora sovrum samt täljstenskamin belägen i ett lugnt villakvarter med nära till service och kommunikationer.

Öppna och stora ytor i sällskapsrum där många gäster kan samlas. Huset är om ca 145 kvm och rymmer 7 rok varav 4-5 sovrum. Trivsamt kök. Vardagsrum med plats för soffgrupp. Två fräscha badrum med badkar och dusch. Ordentlig tvättstuga med grovingång och golvvärme samt sovrum och kontor eller ett mindre sovrum. På övervåningen finns tre sovrum, badrum och ett stort allrum. Asfalterad infart samt garage och med flera förråd bl a vedbod. Inbjudande, avskild trädgårdstomt i soligt läge. Stor altan, delvis under tak. Markis finns till viss del över den öppna delen av altanen. Här kan du skapa ditt perfekta boende.
Huset är besiktat!

Fastighetens mervärden:
- Braskamin
- Groventré med tvättstuga
- Nära skolor, kommunikation och servicebutiker
- Garage

Hallstaviks centrum ligger endast 5 min bort är det finns flertal servicebutiker, systembolag, skolor samt utomhusbad och ridskola. Mycket olika aktiviteter där man hittar något för alla. Cykelbana hela vägen till centrum nedanför huset. Busshållplatser på kort avstånd från huset där det finns bussar som går till Uppsala, Norrtälje och vidare runt om i kommunen.


Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
145/7 kvm
Driftkostnad
32 092 kr/år
Tomtarea
630 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Linneavägen såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Linneavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.