Sättrabacken 41

Sättrabacken 41

Slutpris

2 550 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Sättrabacken 41


Slutpris
2 550 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Välkommen till denna lantliga fastighet nära centrum!

Välkommen till Sättrabacken 41!

Denna fastighet ligger lantligt belägen med närheten till centrum. Du rullar in på uppfarten, kliver ur bilen och möts av ett lugn. I en blomstrande stor trädgård möts man av olika byggnader såsom små stall, förråd, växthus och en bastubyggnad.
Huset är från 1984 och här har du möjlighet till att sätta din egen prägel, behålla och bevara eller modernisera och förnya. Bara fantasin sätter gränser. Här bor man nära naturen på en stor tomt om dryga 4000 kvm där hästar en gång i tiden har betat.

När du kommer in i huset möts du av en rymlig hall och till vänster har du trappan som leder dig upp till övervåningen. Från hallen tar du dig även ut till köket, vardagsrummet samt till husets första sovrum, ett nyrenoverat duschrum och pannrum med tvättstuga.
När du tar dig upp till övervåningen så har du en rymlig hall, ett nyrenoverat duschrum, två sovrum som lätt kan göras om till extra sovrum och så skulle behövas. Husets planlösning är välplanerad och har stora sociala ytor i bra balans med de privata delarna.

På endast ett fåtal minuter kommer du ner till Hallstaviks centrum som är ett omtyckt område som erbjuder skola, dagis, affär, speedwaybana och gym, ishall, elljusspår, listan kan göras lång.
Här bor du även med närhet till kommunikationer som tar dig till Stockholm via Norrtälje, Uppsala och Östhammar.

Denna fastighet är belägen utanför detaljplanerat område , vilket ger frihet för eventuella framtida byggplaner.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
162 kvm
Tomtarea
4 009 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-09-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sättrabacken såldes av oss 2023-09-19. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Sättrabacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.